Wat is de beste hosting voor WordPress?

WordPress is een content management systeem (CMS). Dit betekent dat je WordPress kunt gebruiken voor het creëren en beheren van websites. Maar toch denken veel mensen dat het CMS ook een webhost is. Dit is echter niet het geval. Je zult dus zelf nog een webhosting server moeten kiezen voor je nieuwe site. Maar wat is de beste hosting voor WordPress? Je kunt vrijwel iedere webhost gebruiken, maar toch bieden enkele hosting providers een sterkere beveiliging, meer snelheid en betere ondersteuning.

Dit zijn de beste hosting providers voor WordPress:

  • Hostinger
  • Vimexx
  • Antagonist
  • Siteground
  • One.com

1. Hostinger

Hostinger is een webhosting provider met meer dan 2 miljoen klanten. Deze provider is ideaal voor kleinere websites aangezien deze webhost relatief voordelig is in vergelijking met andere hosting providers. Je hebt toegang tot een 24/7 klantenservice waar je binnen enkele uren reactie krijgt op je vraag. 

2. Vimexx

Ben je op zoek naar een goedkope hosting in Nederland en België? Kies dan voor Vimexx. Deze hosting provider staat bekend om de lage prijs en goede klantenservice. Je kunt je vraag online via de chat stellen aan experts. Let op: er is geen telefonische ondersteuning beschikbaar; dit zou een nadeel kunnen zijn.

3. Antagonist

Antagonist is al drie jaar op rij tot de best beoordeelde managed webhosting van Nederland gekroond. Deze webhosting staat bekend om de eenvoud en kwaliteit. Er zijn geen verborgen kosten en er is geen opzegtermijn; wel zo fijn als je ooit wilt verhuizen. Bovendien staat je website binnen 5 minuten live als je voor Antagonist kiest.

4. Siteground

Een andere populaire WordPress hosting provider is SiteGround. Deze hosting wordt door WordPress aangeraden voor de hosting van WordPress websites. Dit komt doordat SiteGround erg snel is, je WordPress snel kunt installeren en de fijne klantenservice. Je kunt de klantenservice 24/7 bereiken via de live chat. Houd er rekening mee dat de klantenservice op dit moment alleen in het Engels is. 

5. One.com

Als je op zoek bent naar een goedkoop webhostingpakket zit je bij One.com goed. Deze hosting provider biedt een aantal goedkope pakketten, zowel voor starters als professionals. Een groot voordeel van One.com is dat zij een extra service bieden voor WordPress ondersteuning. Daarnaast kun je altijd terecht bij de klantenservice via het internet of de telefoon.

Wil je jouw website verhuizen naar een nieuwe hostingprovider? Kies dan voor WordPress hulp. Een specialist zorgt ervoor dat jouw website zonder problemen wordt verhuisd naar de nieuwe server. En dit zonder downtime en het verliezen van data.