Website bouwen?

Maken van een ontwerp

Bij iedere website hoort natuurlijk een ontwerpen, zonder ontwerp zal er nooit een goede website gebouwd kunnen worden. Dit ontwerp zullen we samen met u samenstellen. Dit zullen we doen aan de hand van uw wensen en gekozen platform waar de website op gebouwd gaat worden. Mocht het nodig zijn zullen wij een aantal ontwerpen voor uw samenstellen om zo het best passende ontwerp voor u te vinden. Zodra u het ontwerp goed keurt wordt er gestart met het bouwen.

Plan een afspraak voor een nieuw ontwerp

Ontwerp uit werken naar een website

Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd zullen we gaan starten met het bouwen op het door u gekozen platform. Mocht er voor uw ontwerp geen specifiek platform nodig zijn zullen we kijken naar uw wensen en hier een advies op geven. Mocht u hier geen voorkeur in hebben zullen wij hierin de keuzen maak indien u hiermee akkoord gaat.

Plan een afspraak voor een website

Aanpassen van de website waar nodig

Als uw website is gebouwd naar uw wensen zullen we deze samen met u een afspraak inplannen om de laatste controle te doen. Mocht u hierbij tot de conclusie komen dat er een aantal onderdelen toch niet helemaal naar wens zijn is dit geen probleem. Samen met u zullen we kijken naar een alternatief voor dit probleem en het aanpassen naar wens. Tevens kunnen er ook altijd nog onderdelen worden toegevoegd mocht dit nodig zijn.

Plan een afspraak voor een website

Websites van onze klanten

Bij ons bent u geen nummer, elk project is uniek en heeft zijn eigen uitdaging.
bekijk hier diverse websites van onze klanten en krijg een beeld van ons werk.

Website laten bouwen Eindhoven? Kom gerust lang voor een bakje koffie!
Daarbuiten mag natuurlijk ook!

Laat ons u helpen bij het maken van een nieuwe website of webshop

Plan een afspraak