Webshop laten maken?

Ons stappenplan

01Strategie

strategiebepalen

De strategie van een webshop is een van de meest belangrijke onderdelen. Het opstellen hiervan vergt veel tijd, echter bepaalt dit wel de weg naar succes. Wij helpen u met het opstellen van de juiste strategie om zo uw webshop tot een succes uit te laten groeien.

arrow-left-rocket

02Design

design-maken

Het ontwerpen van een visueel sterke maar vooral gebruiksvriendelijke webshop is waar wij ons mee bezig houden. Geef uw bezoeker in enkele seconde een positieve indruk van uw bedrijf.

arrow-right-rocket

03Ontwikkelen

website-developen

Tijdens uitwerken van het design naar een webshop kunt u uw project online inzien op een development server van ons. Hierdoor heeft u altijd zicht op uw nieuwe website of webshop.

arrow-left-rocket

04Opleveren

E-commerce

Wannneer de webshop klaar is op de demo omgeving plannen wij een afspraak met u in om de webshop door te spreken. Zodra de webshop door u is goedgekeurd verplaatsen wij deze van onze demo omgeving naar uw domein zodat deze bereikbaar is voor publiek.

arrow-right-rocket

05Onderhouden

website-onderhouden

Een webshop staat zal nooit stil blijven staan. Samen met u zullen we blijven kijken naar verbeteringen en eventuele nieuwe toevoegingen voor uw webshop. Dit om zo insteressant te blijven voor al uw bestaande en nieuwe bezoekers.

Projecten

Bij ons bent u geen nummer, elk project is uniek en heeft zijn eigen uitdaging.
bekijk hier diverse projecten van onze klanten en krijg een beeld van ons werk.

Bakje koffie doen?

Laat ons u helpen bij het maken van een nieuwe webshop

Plan een afspraak