Maatwerk en Integraties

Mogelijk maatwerk en integraties

Bij een project met maatwerk of intergratie van verschillende systemen heeft u keuze uit een brede selectie van oplossingen. Dit kan variëren van een oplossing met een database systeem zoals Firebase tot de integratie met systemen zoals CRM, ERP en boekhouding.

Plan een afspraak met ons

Keuze van uw maatwerktraject

Weet u al precies wat u wil bereiken met uw maatwerk of integratie project, dan zullen we samen met u kijken hoe we dit het beste kunnen realiseren. Mocht dit echter niet het geval zijn zullen we samen met u een afspraak maken en kijken naar uw wensen en wat u wil bereiken met het project. Hiermee zullen wij een plan opstellen waarin we u uitleggen wat we gaan doen en waarom we hiervoor gekozen hebben. Gaat u hiermee akkoord zullen we starten met het realiseren van het project.

Plan een afspraak voor een maatwerktraject

De voordelen van maatwerk

Een maatwerk project heeft naast een paar kleine nadelen ook vele voordelen. Zo duurt het realiseren van een maatwerk project doorgaans langer, echter heeft u vele malen meer vrijheid in de keuzes die u kunt maken. Het hele project kan op ieder detail aangepast worden zodat het uw wensen perfect invult en misschien nog wel het belangrijkste, de wensen van uw eindgebruiker. Dit in vergelijking met projecten die draaien op een systeem zoals Wordpress of Magento, ook hierbij kunnen we vele aanpassingen doen en altijd naar het gewenste resultaat zoeken. Echter loop je hierbij nog wel eens tegen de limieten van het systeem aan. Om deze redenen wordt het altijd aangeraden een maatwerk project te kiezen mocht u erg specifieke wensen hebben of naar iets unieks op zoek zijn om zo een voordeel te behalen op uw concurrenten.

Plan een afspraak voor een Maatwerk en Integraties

Maatwerk Eindhoven? Kom gerust lang voor een bakje koffie!
Daarbuiten mag natuurlijk ook!

Laat ons u helpen bij het maken van een nieuwe website of webshop

Plan een afspraak