Onze Diensten

Website laten bouwen?

Ecommerce Eindhoven?

Webshop bouwen Eindhoven?

Bakje Koffie doen?

Website

Een website is tegenwoordig vaak de eerste kennismaking van potentiële klanten met uw bedrijf. Hierop laat u zien waar uw bedrijf voor staat en waarom ze voor uw bedrijf moeten kiezen in plaats van dat van uw concurrenten. Hierom is het belangrijk dat een website goed in elkaar zit en een duidelijk verhaal vertelt. Laat ons u hierbij helpen, door ons brede assortiment aan diensten kunnen we samen met u de perfecte website maken. Van SEO tot het maken van visueel content, u kunt voor al deze diensten bij ons terecht!

Plan een afspraak voor een Website

E-Commerce en Webshops

Jaarlijks worden er miljarden euro’s uitgegeven op het internet, in de basis ziet een e-commerce of webshop er niet veel anders uit dan een normale website. Echter is bij een webshop het belangrijk dat de bezoeker zo snel mogelijk naar zijn of haar doel geleid wordt. Dat is natuurlijk het kopen van het door u aangeboden product, zeker als u alleen via het internet verkoopt is het belangrijk dat uw webshop zoveel mogelijk bezoekers een product laat aanschaffen. Door onze kennis op het gebied van gebruikerservaring (Ook wel UX genoemd), zullen deze bezoekers gemakkelijk de weg vinden van het openen van de site tot aan het afrekenen van het door hem of haar gekozen producten(en). Tevens kunnen wij u helpen op het gebied van adverteren op bijvoorbeeld Facebook om zo hogere omzetten te halen.

Plan een afspraak voor een webshop

Maatwerk en Integraties

Veel concurrenten werken altijd met standaardoplossingen, dit zorgt er vaak voor dat u niet het gewenste resultaat krijgt. Bij ons zullen we nooit de standaardoplossing kiezen mocht dit niet bij uw wensen aansluiten. Samen met u zullen we kijken naar wat er nodig is om uw wensen te vervullen en hier een op maat gemaakte oplossing voor bedenken. Denk hierbij aan een online applicatie die ook nog eens met mobiele apps voor Android en IOS samen werkt tot integratie met ERP, CRM en boekhoudsystemen.

Plan een afspraak voor een Maatwerk en Integraties

Bakje koffie doen?

Laat ons u helpen bij het maken van een nieuwe website of webshop

Plan een afspraak