E-Commerce en Webshops

Een webshop laten maken

Een webshop is sinds de laatste jaren voor ieder bedrijf erg belangrijk. Door de grote opkomst van alle webshops wordt er steeds meer online gewinkeld in plaats van in een fysieke winkel. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om zelf ook mee te gaan in het hebben van een webshop, doe je dit niet zullen klanten snel geneigd zijn iets online bij de concurrent te bestellen. Ook is een webshop velen malen goedkoper dan een fysieke winkel, dit is zeker voor startende bedrijven de beste manier om te beginnen met verkopen. Om deze redenen is het belangrijk dat een webshop goed in elkaar zit, wij kunnen u helpen met het in elkaar zetten van een webshop die geld op brengt voor u in plaats van geld kost.

Plan een afspraak met ons

CMS keuze Woocommerce, Magento 2, Shopify

Als u een website laat bouwen zijn er een aantal platformen die wij aanbieden op het gebied van CMS. Dit zijn Woocommerce. Magento 2 en Shopify, iedere platform heeft zijn voor en nadelen en niet ieder platform zal precies bij uw wensen aan kunnen sluiten. Om deze redenen gaan wij altijd eerst naar uw wensen kijken en zullen wij met deze wensen bekijken welk platform hier het beste op aan sluit. Heeft u zelf een voorkeur voor een platform is dat ook geen probleem, wij zullen dan bekijken of het mogelijk is om al uw wensen op dit platform toe te passen.

Plan een afspraak voor een webshop of Website

Onderhouden van de webshop

Op het gebied van onderhoud is een webshop niet veel anders dan een normale website. Een webshop staat zal nooit stil blijven staan. Samen met u zullen we blijven kijken naar verbeteringen en eventuele nieuwe toevoegingen voor uw webshop. Dit om zo insteressant te blijven voor al uw bestaande en nieuwe klanten.

Plan een afspraak voor een webshop of Website

Ecommerce Eindhoven? Kom gerust lang voor een bakje koffie!
Daarbuiten mag natuurlijk ook!

Laat ons u helpen bij het maken van een nieuwe website of webshop

Plan een afspraak